مهاجرت تحصیلی به انگلستان/ مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

توسط | آبان ۷, ۱۳۹۷

مهاجرت به انگلستان جزو آرزو و اهداف برخی از افراد در دنیا است که  شرایط به خصوصی را دارد. این مهاجرت با توجه به شرایط کشور انگلیس و خود فرد می تواند از طریق روش های مختلفی صورت پذیرد که مهاجرت تحصیلی به انگلستان یکی از این راهکار ها است. اقدام به مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل نیز نیاز به طی مراحل و شرایط خاص خود دارد که بایستی برای اخذ ویزای تحصیلی خود  آن ها را طی کنید.

سوالات رایج پیرامون اخذ ویزای تحصیلی انگلستان

  • مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان در سال ۲۰۱۸ چیست؟
  • شرایط دریافت ویزای تحصیلی در انگلستان به چه صورت است؟
  • وقت سفارت انگلستان برای ویزای تحصیلی انگلستان کی است؟
  • از طریق سفارت کدام کشورها می توان اقدام به اخذ ویزای تحصیلی انگلستان کرد؟

هدفتان از مهاجرت به انگلستان قصد ادامه تحصیل در این کشور است؟

دانشگاه های انگلستان با دارا بودن سطح علمی بسیار بالا در دنیا آرزوی خیلی از جوانان جهان برای ادامه تحصیل هستند. مدارس، کالج ها و دانشگاه ها با ارائه امکانات فراوان و فوق العاده بهترین مکان برای مردم در سطح بین المللی را فراهم نموده اند.

ویزای تحصیلی انگلستان با دارا بودن یک سیستم امتیازبندی همانند objective عمل می کند. این یعنی تمامی امتیازات جمع آوری شده در این ویزا برعکس ویزای توریستی در انگلستان بر نظر آفیسر ویزا دارای ارجحیت است. تمامی متقاضیان بایستی برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان چهل امتیاز کسب نمایند . هم چنین بهتر است بدانید که سی امتیاز از این چهل امتیاز به نامه پذیرش از دانشگاه، کالج و یا مدرسه مربوط می شود.

انواع ویزای تحصیلی در انگلستان

اگر مهاجرت تحصیلی به انگلستان را انتخاب کرده اید و قصد دارید از طریق تحصیل به این کشور بروید، پیش روی شما سه نوع ویزای تحصیلی جهت انتخاب وجود دارد که عبارتند از؛

  1. ویزای تحصیلی کوتاه مدت
  2. ویزای تحصیلی عمومی
  3. ویزای تحصیلی برای کودکان

ما در این جا به ویزای تحصیلی کوتاه مدت در انگلستان پرداخته ایم.

چگونگی اقدام به مهاجرت تحصیلی به انگلستان

افرادی که می خواهند مهاجرتشان به انگلستان از طریق تحصیل باشد نیاز به طی یک سری مراحل برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان دارند.

سایت انگلیسی https://www.britishcouncil.in/study-uk/student-visa-uk اطلاعات کاملی را در این زمینه به دانشجویان و دانش آموزان ارائه می دهد.

شما بایستی برای دریافت ویزای خود تمامی پرسش نامه ها و فرم ها را به طور کامل پر کنید.

هم چنین لازم به ذکر است که محل انتخابی شما برای تحصیل باید در فهرست register of sponsors در UKBA باشد. با این مورد شما می توانید سی امتیاز لازم را کسب نمایید.

سایت مرتبط دیگر انگلیسی

https://www.gov.uk/browse/visas-immigration   برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی در انگلستان تمامی شرایط را به  طور مفصل بیان کرده است.

اخذ ویزای تحصیلی کوتاه مدت در انگلستان

شما با داشتن شرایط زیر می توانید اقدام به مهاجرت تحصیلی به انگلستان  کنید . این شرایط شامل مواردی مانند:

  • کوتاه بودن مدت زمان دوره تحصیلی تان
  • عدم داشتن تابعیت از اتحادیه اروپاEEA و یا سوییس
  • عدم داشتن تابعیت بریتانیایی و یا دو ملیتی

با دارا بودن این شرایط شما حق این را  دارید که دوره تحصیلی تان را به دو صورت انتخاب کنید. این دو دوره تحصیلی عبارت است از؛

  1. یک دوره کوتاه مدت مانند زبان انگلیسی و یا حتی دوره آموزشی
  2. یک دوره برای مدت کوتاه تحقیقاتی به عنوان بخشی از دوره تحصیلی تان

با دریافت ویزای تحصیلی انگلستان  دچار محدودیت های زیر می شوید:

  • نمی توانید در مدرسه دولتی تحصیل کنید.
  • نمی توانید اقدام به کار کردن یا فعالیت تجاری کنید.
  • نمی توانید ویزای خود را دوباره تمدید کنید.
  • نمی توانید فردی را به عنوان همراه با خود ببرید.
  • نمی توانید از تسهیلات عمومی مانند GRANTو FUND  بهره مند شوید.

مدت زمانی که با دریافت ویزای تحصیلی در انگلستان می توان ماند چه قدر است؟

اگر شما بالای ۱۸ سال باشید و اقدام به دریافت دوره های کوتاه مدت  زبان یا تحقیقاتی کنید به مدت شش ماه می توانید در انگلستان اقامت کنید.

اما اگر سنتان بالای ۱۸ است و اقدام به گذراندن دوره زبان کنید به مدت یازده ماه می توانید در انگلستان اقامت کنید.

هم چنین برای ویزاهای شش ماهه تحصیل در انگلستان در حدود ۸۹ پوند و برای ویزاهای یازده ماهه در حدود ۱۷۰ پوند است.

چه زمانی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی انگلستان کنیم؟

بهتر است سه ماه قبل از سفر خود به انگلستان اقدام به اخذ ویزا کنید. تصمیم گیری بر روی ویزا نیز بایستی در مدت سه هفته صورت گیرد.

سایت انگلیسی  https://www.gov.uk/visa-processing-times به شما مدت زمان دقیق دریافت ویزا را توضیح می دهد. طول زمان انجام این پروسه بسته به این دارد که از کدام کشور اقدام کرده اید.

مهم ترین  شرایط اخذ ویزای تحصیلی در انگلستان

برای مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل و دریافت ویزا شما بایستی شرایط زیر را اثبات کنید که عبارت است از؛

  • اقدام به دریافت تاییدیه از محل مورد تایید Offer of place برای دوره مورد نظرتان کرده باشید.
  • دارا بودن هزینه های تحصیلی و زندگی  بدون نیاز به استفاده از  تسهیلات عمومی و دولتی
  • دارا بودن هزینه جهت بازگشت به کشور خود
  • تمامی افراد زیر هجده سال نیز باید همه برنامه ریزی های سفر و اقامت درUK را صورت داده باشند. هم چنین این اشخاص باید اجازه نامه ای از اولیا یا سرپرستشان را برای اقامت در انگلستان داشته باشند.

نکته! 

افراد متقاضی باید اقدام به دریافت پذیرش از یک مجموعه آموزشی که دارای لایسنس  است ( tier 4 sponsee)    کنید. اگر این کار را انجام ندهید بایستی در یکی از موسسات آموزشی زیر دوره خود را بگذرانید.

  1. Accreditation Body for Language Services
  2. Accreditation Service for International Colleges
  3. Accreditation UK
  4. Bridge Schools Inspectorate
  5. British Accreditation Council
  6. Education and Training Inspectorate (in Northern Ireland)
  7. Estyn (in Wales)
  8. HM Inspectorate of Education (in Scotland)
  9. Independent Schools Inspectorate
  10. Office for Standards in Education (Ofsted)
  11. Quality Assurance Agency for Higher Education
  12. Schools Inspection Service

 

برای  گذارندن دوره تحقیقاتی کوتاه مدت چه باید کرد؟

برای این که بتوانید  این دوره را در uk بگذرانید بایستی در یک دوره مدرک  خارجی یا over seas degree course  شرکت کنید.

هم چنین شرایط و کارهای لازم برای این دوره عبارتند از؛

  • دوره تحقیقاتی مد نظر باید همسان با یک مدرک در uk باشد.
  • تحقیقات شما باید در یک موسسه مورد تایید و یا موسسه ای که به عنوان موسسه آموزش عالی از بودجه دولتی بهره مند است، انجام گیرد.

چه مدارکی برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان نیاز است؟

  1. پاسپورت
  2. مدارک بر دال امکان تامین هزینه( هزینه سفر و اقامت در انگلستان مانند یک تمکن مالی از بانک و یا ریز حساب  برای شش ماه پیش)
  3. ارائه مدارکی دال بر محل اقامت در uk و بلیط هواپیما ( هزینه را پیش از دریافت ویزا پرداخت نکنید).

نکته!

برخی از افراد متقاضی از کشور های خاص باید امتحان TB   را پشت سر گذاشته و نتیجه اش را اعلام کنند.

چنان چه زیر ۱۸ سال هستید باید اطلاعات شخصی یکی از اولیایتان را ارائه نمایید.

  1. ارائه ترجمه مدارک به زبان انگلیسی
  2. یک صفحه کامل خالی در پاسپورت

سایت انگلیسی مرتبط با این ویزا سایت زیر است :

https://www.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/514584/Short-term-student-guidance-v3-ext.pdf

نحوه اقدام به ویزای خود جهت تحصیل

شما باید به عنوان یک شخص متقاضی فرم VAF1A را پر کنید . برای دریافت این فرم لازم است به سایت  https://www.gov.uk/government/publications/application-for-uk-visa-to-visit-or-for-short-term-stay-form-vaf1a مراجعه کنید.

توجه!

پر کردن این فایل و فرم نیاز به دانش و تجربه خاص دارد. زیرا احتمال رد ویزا وجود دارد.

جهت اخذ ویزا به صورت آنلاین می توانید به سایت  https://immigration.service.gov.uk/product/uk-visit-visa  مراجعه کنید.

توجه!

اثر انگشت و عکس شما در مرکز درخواست ویزا VISA APPLICATION CENTER  گرفته می شود.

مدت زمان انجام این پروسه به کشوری که در آن اقدام می کنید وابسته است.

اخذ اقامت دائم در انگلستان از طریق تحصیل

این اقامت دائم به معنای آن است که فرد می تواند به صورت دائم در انگلستان زندگی کند. برای این که بتوانید برای همیشه در انگلیس زندگی کنید بایستی به دولت این کشور درخواست و تقاضا دهید. با توجه به این که انگلستان شرایط برای دادن اقامت و مهاجرت را بسیار سخت تر از گذشته کرده است وضعیت نیز پیچیده تر از پیش شده است.

مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

معمولا ILR ( اقامت دائم ) به اشخاصی ارائه می گردد که تعهد خود را به کشور با ویزای کوتاه مدت نشان داده باشند. به افراد متقاضی در صورت دارا بودن شرایط پنج سال اقامت کشور داده می شود. برای نمونه دانشجویان و دانش آموزان برای اقامت می  توانند درخواست ادامه تحصیل یا شروع کار بدهند.

اما اقامت ILR انگلستان چه محدودیت هایی دارد؟

چنان چه فردی این اجازه و اقامت را دریافت کند ، درواقع حق سکونت در انگلستان را به مدت نامعلومی دریافت کرده است. با اعطای این مجوز شخص محدودیتی برای مهاجرت به انگلستان نخواهد داشت.

برای این که نتیجه مثبتی از تلاش هایتان بگیرید و بتوانید به راحتی از طریق تحصیل به انگلستان مهاجرت کنید ،بهتر است از متخصصین و مشاوران این زمینه استفاده کنید. برای آشنایی بیش تر با شرایط کار دانشجویی نیز به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *